Yol Tarifi Al Hemen Ara

Tedaviler

Diyetisyen

Beslenme ve Diyet Bölümü olarak amacımız sağlığın korunması ve geliştirilmesi, beslenme ile ilintili hastalıkların iyileştirilmesi, toplumun beslenme durumunun ve beslenme sorunlarının saptanması ve değerlendirilmesi, beslenme sorunlarına çözüm bulan plan ve politikaların oluşturulması, beslenme ve besinlerle ilgili bilimsel ilkelerin geliştirilmesi, yiyecek-içecek hizmeti veren birimlerin yönetim ve organizasyonunun sağlanması konuları ile ilgili çalışmalar yapmak ve bu alanlarda ülkemiz gerçeklerini göz önünde bulundurarak etkin görev almaktır. Sizlerin sağlığı için tıbbın sağladığı tüm imkanlardan da faydalanarak hastanemizin birçok bölümüyle işbirliği içinde çalışmaktayız.

 
Günümüzde özellikle çocuk, gebe ve yaşlı risk grupları başta olmak üzere her birey için yeterli ve dengeli beslenme yaşam tarzının oluşturulması büyük bir önem taşımaktadır. Deneyimli uzmanlarının önerileri şu şekildedir:
 
– Beslenmenizde bütün besin gruplarına (ekmek, et, süt, meyve ve sebze) yer verin.
– Porsiyonlarınızı ölçülü tutun ve aşırıya kaçmamaya dikkat edin.
– Özellikle işlenmiş gıdalar yerine doğal gıdaları tüketmeye özen gösterin.
– Aşırı yağlı gıdalardan kaçınmaya çalışın.
– Günlük su tüketiminize dikkat edin.
– Düzenli egzersizi hayatınızın bir parçası haline getirin.
 
DİYET PROGRAMLARIMIZ
 
 
Beslenme diyet uzmanlarımız eşliģinde hazırlanan diyet program paketlerimizi 1 aylık, 2 aylık veya 3 aylık takiplerle oluşturmaktayız. Diyet program paketlerimiz ayda 4 görüşmeden oluşmaktadır. Her görüşmede vücut analizi yapılmaktadır.
 
KAN TAHLİLLERİ
 
 
Diyet programlarının sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için öncelikle belirli tetkikleri yaptırmanız gerekmektedir. Sabah 09:00 ‘dan önce, aç karnına verilen kanların sonuçları çıktıktan sonra beslenme ve diyet uzmanınızdan diyet programınız için randevu alabilirsiniz. Kan vermeden önce yiyecek içecek tüketmemeli ve sigara içmemelisiniz.
 
KİLO KORUMA PROGRAMI
 
 
İdeal kilonuza ulaştıktan sonra beslenme ve diyet uzmanlarımızca belirlenen kilo koruma programlarıyla sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline dönüştürmek en temel amaçlarımız içerisinde bulunmaktadır. Kilo koruma programları bireyden bireye değişken olup, beslenme ve diyet uzmanınızla beraber bireye özgü program oluşturulmaktadır.
 
DİYET KONTROLLERİ
Haftalık olarak yapılan kontrolleriniz beslenme ve diyet uzmanınızla belirlediğiniz uygun gün ve saatte yapılmaktadır.

Yorumlarınız bizim için değerlidir !